2018-10-18

Afet Gönüllüsü öğrencilerimizin sertifika töreni

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Tekirdağ İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ve Tekirdağ İl Sağlık Müdürlüğü arasında imzalanan protokol çerçevesinde hayata geçirilen Tekirdağ Afet Gönüllüleri (TAG) Projesi kapsamında Süleymanpaşa üyeleri için töreni düzenlendi.
Süleymanpaşa ilçesindeki Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu’nda düzenlenen törene Süleymanpaşa Kaymakamı Aslan Yurt, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Zeki Gürcün, İl Afet ve Acil Durum Müdürü Recep Erol, Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Dairesi Başkanı Sevim Avcı Yener, Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü İl Hasan Yılmaz, İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Cengiz Becerir ve bölüm öğrencilerimizin de dahil olduğu gönüllüler katıldı.

Gönüllülere temel afet bilinci eğitimi, yangın bilgisi ve müdahale, ilkyardım eğitimi ve telsiz haberleşmesi konusunda eğitim verildi.  Eğitimi başarıyla tamamlayan kursiyelere serfitikaları  ve kimlikleri program sonunda takdim edildi.

"Afet Gönüllüsü" öğrencilerimizi tebrik ederiz.