2024-03-04

Üniversitemizde Afet Farkındalık Eğitimi Düzenlendi

Üniversitemiz ile Tekirdağ İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü iş birliğinde, afetlere karşı bilgilendirme yapmak ve farkındalık oluşturmak amacıyla "Afet Farkındalık Eğitimi" düzenlendi.

Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleştirilen eğitime Acil Yardım ve Afet Yönetimi Bölümü akademik ve idari personel ile öğrencileri katılım sağladı.

Üniversitemiz akademik ve idari personeli ile öğrencilerini de kapsayan eğitimde, Tekirdağ İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü personeli Sayın Taner ALBAYRAK tarafından temel afet bilgisi, afetlerde acil yardım, risk yönetimi, deprem öncesi ve sonrasında bilinmesi ve uygulanması gereken temel davranışlar gibi konuları içeren kapsamlı bir sunum gerçekleştirildi.