2023-04-24

Türk Silahlı Kuvvetleri KBRN Savunma ve Güvenlik Tugay Komutanlığı, KBRN Okulu ve Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen “KBRN Sivil Savunma Kursu”na katılım sağlandı.

24 Nisan – 28 Nisan 2023 tarihleri arasında düzenlenen “KBRN Sivil Savunma Kursu”na Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Acil Yardım ve Afet Yönetimi Bölümü Başkanı Doç. Dr. A. Handan DÖKMECİ koordinesinde, lisans ve yüksek lisans öğrencileri ile katılım sağlandı. KBRN teorik bilgisi ve sahada uygulamalı eğitimler sonunda tatbikat yapılarak eğitim başarıyla tamamlandı. Eğitim sonunda tüm katılımcılara törenle belgeleri takdim edildi.