2023-10-12

İş Hayatında Acil Yardım ve Afet Yöneticisi Olmak 1

Sağlık Bilimleri Fakültesi Acil Yardım ve Afet Yönetimi Bölümü olarak  12 Ekim Acil Yardım ve Afet Yöneticileri Günü ve 13 Ekim Uluslararası Afet Risklerinin Azaltılması Günü Etkinliği kapsamında Sağlık Bilimleri Fakültesi Acil Yardım ve Afet Yönetimi Başkanımız Sayın Prof. Dr. Ayşe Handan DÖKMECİ'nin  moderatörlüğünü yaptığı  "İş Hayatında Acil Yardım ve Afet Yöneticisi Olmak"  konulu söyleşimiz 12 Ekim 2023 tarihinde Tıp Fakültesi Dekanlığı Binası A-Blok Zemin Kat AZ04 Dersliğinde gerçekleştirildi. Söyleşiye konuşmacı olarak katkıda bulunan mezun öğrencilerimizden Türk Kızılay Kuzey Marmara Bölge Afet Yönetim Müdürlüğü Acil Yardım Ve Afet Yönetimi Uzman Yardımcısı  Osman Dolukan ÇAKMAK,  kariyer yolculuğunda öğrencilik sürecinden çalışma hayatına geçişi ile ilgili bilgiler verdi. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği söyleşi soru cevap bölümü sonrasında  son buldu.